ROLL TART


Roll Tart ni zanie buat saing dengan dahlia tart dn cheese tart tempohari. Kes dah terlebeh rajin la nie, hahaha... bukan aper, sbb oven bosaw banget, so... bila zanie nak membaking zanie suka buat yang dalam kuantiti yang agak2 nak penuhkan oven, tu yang sampai lebih 2 jenis menu dalam satu masa bagus gak kan x la membazir tenaga dan masa . Satu lagi resepi dari akak kite "Hanieliza " memang berbaloi, x rugi mencubanya. Kita layan gambo aje boleh x ? Adehh .... kes
malez nak naip la nie ....letak dalam komen ya, kalau ada yang berminat nak resepinya


belum di mekup

dah digris dengan kuning telur

gambo sekut yang agak blurrr
tapi texturnya ermmm.. gebu dan rangup
x caya? bole oder kalau nak rasa kesedapannya.......

3 comments:

jue mj said...

salam... kwn ju yg keje ngan kedai biskut bagitau, kalu nak biskut ni tahan lama, jgn sesekali bg eggwash tu kena pd inti/jem dia... betul ke idak xtau la.....

Riezanie said...

salam kembali N tq coz coming ju,
idea yang bagus tu ....
tapi kaan, zanie hantam saje bila glez sekut tu ,samada pastri / intinya tahan gak 1 month kekadang 2 month ade juge.eheheh

MutmainnaTP RKAT Sg. Bedaun Lbn said...

Salam kak....bole bagi ke resepi blueberry cheese tart dan biskut tart blueberry dan pineapple tart...sedap la tengok...

Post a Comment