CRUNCHY SARDIN ROLL

Roll

NinaScore@myresipi.com

Bahan-bahan ( 1 family )

Kulit luar
  • 1 buku roti Jumbo (Gardenia or lain2)
  • 1 biji telur
Inti
  • 1 tin sardin (yg besar)
  • 1 biji bawang besar
  • Daun bawang dan cili secukupnya
  • Garam secukup rasa

Cara-cara

  1. Gaulkan sardin bersama bawang,daun bawang,cili dan garam.
  2. Pukul telur.Canai roti dan letakkan inti di dalam.Gulung roti dan sapukan sedikit telur di hujung roti sebagai gam.
  3. Sapu telur pada semua permukaan roti guna berus pastry.Ini yg bagi dia crunchy sebab dia nipis.Goreng hingga kuning keemasan.
  4. Roll1
    Toskan minyak dan ambil satu.Letakkan di mulut dan makanlah......yUmM

0 comments:

Post a Comment